ΑΡ-ΚΑΣ

Παραδοσιακά Αλλαντικά Ποιότητος

Διαδικασία Παραγωγής – Ποιότητα

Κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, παραλαβή, επεξεργασία, αποθήκευση και διακίνηση βρίσκεται υπό ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας-ψύξης-υγρασίας και εφαρμόζονται σε αυτά αυστηροί έλεγχοι, σύμφωνα με τη μελέτη HACCP και τις διαδικασίες του συστήματος διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας. Το κρέας παραλαμβάνεται και μεταφέρεται στο τμήμα τεμαχισμού, όπου γίνεται ο διαχωρισμός του σε τεμάχια και υφίσταται την επεξεργασία που απαιτούν τα προϊόντα για τα οποία προορίζεται. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο τμήμα παραγωγής και αφού προστεθούν αλάτι, καρυκεύματα κ.λπ. μορφοποιείται ανάλογα με το προϊόν. Κατόπιν τα κρεατοσκευάσματα ψήνονται, ωριμάζουν και οδηγούνται στο τμήμα συσκευασίας.